2019 start een nieuwe algemeen directeur bij Breederzorg Thuiszorg.

Toen Marion in mei 2006 startte met de zorg voor haar eigen ouders had ze nooit durven dromen dat er nu zo een prachtig bedrijf staat waar met heel veel liefde zorg wordt verleend aan alle cliënten. Echter na 12 intensieve jaren is ze op een punt aangekomen waarop ze heeft besloten het rustiger aan te doen.

Daarom zal Marion Duvivier per 1 januari 2019 aftreden als algemeen directeur van Breederzorg Thuiszorg. Deze functie wordt overgedragen aan Philip van Hout. Dit is een weloverwogen beslissing die zij al langer koestert en waar al meerdere voorbereidingen voor getroffen zijn.

Voor de medewerkers en cliënten veranderd er niets. Voor een goede overdracht blijft Marion een adviserende staffunctie behouden. Naast deze functie blijft ze zich ook met veel passie inzetten op het gebied van opleidingen en het sociaal Team Oss.

Marion: Graag wil ik allereerst mijn dank uitspreken naar alle medewerkers. Ook wil ik een speciaal dankwoord uitspreken naar mijn familie en vrienden die mij gedurende deze periode hebben gesteund.

Ik wens Philip alle succes en heb er vertrouwen in dat hij op eigen wijze de koers van Breederzorg voortzet.

Menu