bel gratis v3
wcwp bw 2022 2
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Sinds 2011 is het mogelijk om bij Breederzorg Opleidingen landelijke erkende MBO BBL zorgopleidingen te volgen die naadloos aansluit op de praktijk, leerdoelen, jouw ambities en carrièrefase.
Omdat we de opleiding perfect kunnen afstemmen met 24 uur (minimaal) die je daarnaast in de praktijk werkt kunnen we de opleidingen versneld aanbieden en ontvangen de leerlingen salaris tijdens hun opleiding. De opleidingen worden zowel intern aangeboden (werkzaam bij Breederzorg) als ook extern (werkzaam bij een andere zorg-werkgever). Je bent nooit te oud om te leren. Onze klassen bestaan dan ook uit een mix van leerlingen van alle leeftijden!

Voor sommige opleidingen is geen vooropleiding vereist. De CREBO opleidingen die Breederzorg biedt zijn BBL MBO opleidingen:
(Klik op de knop van de opleiding voor meer informatie)

Daarnaast biedt Breederzorg Opleidingen geaccediteerde bijscholingen en cursussen zodat jij niet alleen bevoegd, maar ook bekwaam blijft. Ben jij ZZP-er in de zorg, of al enige tijd werkzaam bij een organisatie, maar wil je een opfriscursus over bepaalde onderwerpen?
Denk aan:

  • Voorbehouden en risicovolle handelingen

  • Wondzorg

  • Palliatieve en terminale zorg

  • Zorg bij dementie

1

Check dan hier onze geaccrediteerde scholingen.

Na het volgen van deze scholing kun je accreditatiepunten toevoegen aan je V&VN kwaliteitsregister

Breederzorg opleidingen is door de SBB erkend als leerbedrijf in de zorg. Onze aangeboden opleidingen zijn landelijk en wettelijk erkend door de Inspectie van Onderwijs waardoor je met je behaalde diploma overal terecht kunt. Dit zijn officiële en wettelijk erkende BBL MBO opleidingen bij DUO en zijn voorzien van een CREBO nummer.
Klik hier voor het verslag van werkzaamheden 2022-2023Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je volgt deze opleiding dus deeltijd naast je huidige werkzaamheden, waardoor je een goede combinatie hebt tussen werken en leren, en geen inkomen misloopt.

Om een opleiding te volgen hoef je niet bij Breederzorg in dienst te zijn. Ook als je werkt bij een collega zorgaanbieder kun je aansluiten bij deze opleiding en je praktijkuren bij je huidige werkgever maken. We vertellen jouw werkgever graag over de mogelijkheden!

Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen BrabantNaast deze erkende CREBO opleidingen bieden we een speciaal opleidingsprogramma tot Helpende +. Ben jij al helpende, maar zoek je meer uitdaging? Dan is dit een hele interessante toevoeging aan jouw CV.