bel gratis v3
Beste werkgever 2019-2020
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Thuiszorg in Den Bosch

Wanneer het uitvoeren van taken in het huishouden of uw persoonlijke verzorging steeds meer moeite begint te kosten, kan het inschakelen van thuiszorg in Den Bosch het overwegen waard zijn. Breederzorg Thuiszorg biedt u verschillende vormen van thuiszorg aan, passend bij de behoeftes die u heeft. Samen zorgen we dat u zo lang mogelijk op de voor u zo vertrouwde plek kunt blijven wonen! Dit doen we niet door alle taken in de huishouding van u over te nemen. Wij koesteren uw zelfstandigheid en proberen dit zelfs zoveel mogelijk te stimuleren. Het maakt u niet afhankelijk van uw thuiszorg in Den Bosch, maar geeft u wel het gevoel er nooit alleen voor te staan. Taken die niet meer lukken, voeren wij voor u uit.

Thuiszorg in Den Bosch aanvragen kan best een grote stap zijn. Kent u iemand die hier nog sterk over twijfelt, of die nog niet wil toegeven aan een verslechterende fysieke toestand? Wij adviseren u graag over hetgeen onze thuiszorg in de buurt van ‘s-Hertogenbosch voor uw dierbare, kennis of vriend kan betekenen. Door de voordelen en mogelijkheden op een rijtje te zetten, krijgt deze een beter beeld van hetgeen thuiszorg hem of haar op kan leveren.

Thuiszorg in Den Bosch kent diverse vormen

Bij de keuze voor thuiszorg in Den Bosch kunt u kiezen voor verschillende vormen van hulp aan huis. Onze vriendelijke en professioneel opgeleide collega’s helpen u bijvoorbeeld bij uw persoonlijke verzorging. We zorgen dat u in de ochtend de gelegenheid heeft om een verfrissende douche te nemen, helpen u bij het toedienen van injecties en zorgen dat u in uw pyjama komt aan het eind van de dag.

Huishoudelijke hulp in ‘s-Hertogenbosch

Ook voor huishoudelijke taken kunt u rekenen op de thuiszorg in Den Bosch. Laat uw woning stoffen, laat ons de vloer van uw slaapkamer dweilen en laat uw badkamer van een schoonmaakbeurt voorzien. Niet onbelangrijk; bij het uitvoeren van de verschillende taken vormt de huishoudelijke hulp een luisterend oor voor u. Naarmate er steeds meer mensen in uw omgeving verdwijnen, kunt u het gevoel hebben er alleen voor te staan. Het brengt emoties met zich mee, die u wellicht graag met iemand deelt. Onze thuiszorg in Den Bosch neemt de tijd voor u, zodat u uw zorgen kunt delen. Ook wanneer u successen heeft behaald, luisteren we vanzelfsprekend graag naar u!

Zelf thuiszorg in Den Bosch aanvragen

Bent u overtuigd van de voordelen die thuiszorg in Den Bosch u biedt? Wilt u vooraf wellicht meer weten over de kosten van thuiszorg in Den Bosch? Onze collega’s adviseren u graag persoonlijk. Ook bieden we u hulp bij het aanvraagproces van thuiszorg in Den Bosch. Dit doen we vanzelfsprekend geheel kosteloos. In de basis bestaat het aanvragen van hulp aan huis uit vier stappen, te weten:

  • Stap 1: uitzoeken van de beste manier om uw thuiszorg in Den Bosch aan te vragen;
  • Stap 2: het indienen van het ingevulde aanvraagformulier bij de betreffende instantie;
  • Stap 3: indicatie binnen Breederzorg Thuiszorg;
  • Stap 4: de uitvoering van de thuiszorg en een evaluatie.

U kunt onze hulp zowel via onze website, als telefonisch aanvragen. Benader ons op het telefoonnummer 0413 – 25 94 41. Wij staan dagelijks voor u klaar, zowel bij het aanvraagproces als daarna!

Menu