wcwp bw 2022 2
Breederzorg is door Effectory voor de derde keer op rij onderscheiden als Beste werkgever

Breederzorg en Effectory maken met veel genoegen bekend dat Breederzorg Thuiszorg voor de derde keer op rij is onderscheiden als Beste werkgever. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Breederzorg om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Philip van Hout, algemeen directeur bij Breederzorg, zei het volgende over het behalen van deze onderscheiding:
“Ik ben enorm trots dat onze collega’s Breederzorg zo waarderen. Ondanks alle hectiek door Covid is iedereen zich voor 200% blijven inzetten voor collega’s en cliënten. Ook ZorgkaartNederland onderscheidde Breederzorg tot de top 10 best gewaardeerde organisaties. Daarom is het extra bijzonder dat we voor het derde jaar op rij worden uitgeroepen tot beste werkgever. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om ook mijn waardering richting alle collega’s uit te spreken: jullie zijn allemaal toppers! Ik hoop dat we binnenkort de mogelijkheid hebben om dit fantastische nieuws met elkaar te vieren”.

Over Breederzorg:
Breederzorg biedt thuiszorg aan meer dan 1000 cliënten in de regio’s: Rosmalen, Oss, Uden, Meierijstad, Eindhoven, Helmond en omliggende gebieden. Dit doen we met passie volgens de missie en visie: Zorg verlenen zoals je deze zou wensen voor je eigen vader, moeder of partner. Daarnaast biedt Breederzorg wettelijk erkende BBL zorgopleidingen van helpende niveau 2 tot en met verpleegkundige niveau 4.

Over Effectory:
Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.Breederzorg heeft een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Breederzorg is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset. World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen. Als toonaangevende Europese SaaS-leverancier van oplossingen voor medewerkersfeedback kan Effectory bogen op meer dan 25 jaar ervaring en samenwerking met meer dan 1.000 organisaties in 110 landen over de hele wereld.