Thuiszorg in de regio Veghel / Meierijstad

Als u de zorg van uzelf of uw partner/familielid niet meer aan kunt, betekent dat niet automatisch een opname in een verzorgingshuis. Ten minste dat vinden wij van Breederzorg.

Mocht u zorg nodig hebben dan is het fijn dat er mensen voor u thuis in de gemeente Meierijstad klaar staan. U voelt zich nu eenmaal beter in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarom doen medewerkers van Breederzorg thuiszorg hun uiterste best ervoor te zorgen dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Ze koesteren uw zelfstandigheid, maar springen graag bij waar het nodig is.

Breederzorg biedt kwalitatieve zorg aan huis

Breederzorg onderscheidt zich door de nadruk te leggen op kwaliteit en individuele aandacht. Wij werken in kleine betrokken teams en verlenen zorg passend bij de wensen, situatie en mogelijkheden van de cliënt.

Onze missie & visie: Zorg verlenen zoals je deze zou wensen voor je eigen vader, moeder of partner.

Thuiszorg aanvragen in Veghel, Schijndel & Sint-Oedenrode

Er zijn verschillende wegen te bewandelen voor het aanvragen van thuiszorg in de gemeente meierijstad en de daarbij horende regio’s (Veghel, Schijndel & Sint-Oedenrode). Ziet u soms door de bomen het bos niet meer? U bent niet de enige! Voor al uw zorgvragen kunt u contact met ons opnemen via 0413-25 94 41. Wij helpen u kosteloos.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we de procedure van het aanvragen van zorg uitgelegd. Op onze thuiszorg pagina gaan wij in op alle stappen die u moet doorlopen om thuiszorg aan te vragen. In het kort verloopt een process als volgt:

  1. Waar vraag ik thuiszorg aan?
  2. Verloop aanvraag
  3. Indicatie binnen Breederzorg
  4. Uitvoering & evaluatie

Klik op de onderstaande knop om persoonlijke of verpleegkundige zorg aan te vragen in regio Veghel, Schijndel & Sint-Oedenrode.