bel gratis v3
Wcwp Bw 2021
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Personenalarmering biedt u de zekerheid van directe hulp als dit nodig is. Met een persoonlijk alarmsysteem is er altijd hulp binnen handbereik. Via één druk op de knop kunt u laten weten dat u acuut hulp nodig heeft.

Sociale of professionele opvolging?
U kunt kiezen voor hulp van familie, buren of vrienden, dit noemen we sociale opvolging. Wanneer u verzorging of verpleging van Breederzorg ontvangt kunt u ook kiezen voor professionele opvolging vanuit onze thuiszorg. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u voor een van beiden kiezen. Indien u kiest voor professionele opvolging, maakt u dit kenbaar aan uw EVV’er of wijkverpleegkundige. Wanneer u het alarm gebruikt, zal er een directe spraakverbinding tot stand komen met een medewerker van de zorgcentrale. De medewerker vraagt u wat er aan de hand is en zorgt voor de juiste hulp. Indien nodig en afhankelijk of u sociale of professionele opvolging heeft, neemt de medewerker van de zorgcentrale contact op met uw contactpersoon of met een medewerker van de thuiszorg. Bij acute nood kan direct een ambulance gewaarschuwd worden.

Toegang tot de woning
Om zorg in geval van nood te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat er toegang tot de woning gerealiseerd wordt. De verantwoordelijkheid voor de toegang tot uw woning ligt bij u. Het gebruik van een sleutelkluisje is één van de mogelijkheden.

De personenalarmering en/of sleutelkluisje kunnen aangevraagd worden bij een leverancier naar keuze. Eventueel kunt u bij uw zorgverzekering informeren naar leveranciers en eventuele vergoeding. Hieronder vindt u al enkele aanbieders, maar u bent vrij in uw keuze.

https://www.focuscura.com/nl     (algemene link website)

cAlarm PDF:

https://focuscura.postaffiliatepro.com/scripts/8wbw4z?a_aid=5f92a503d7b83&a_bid=9eef5427

cAlarm Link:

https://forms.focuscura.com/link/calarm?AffiliateId=breederzorg&CareOrganizationId=breederzorg&OrganizationId=null&

cKey PDF:
https://focuscura.postaffiliatepro.com/scripts/8wbw4z?a_aid=5f92a503d7b83&a_bid=2372f0e1

cKey Link:

https://focuscura.postaffiliatepro.com/scripts/8wcw4z?a_aid=5f92a503d7b83&a_bid=fb843e56

https://www.m-alert.nl/

Heeft u vragen over personenalarmering of wilt u personenalarmering bestellen? Kijk voor meer informatie op bovengenoemde sites of neem contact op met de gekozen leverancier. U mag ook altijd contact opnemen met Breederzorg thuiszorg via 0800 1232.

Menu