bel gratis v3
Wcwp Bw 2021
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Werken bij Breederzorg thuiszorg

Op dit moment biedt Breederzorg thuiszorg aan ongeveer 1000 cliënten in de regio’s Rosmalen, Oss, Uden, Veghel, Eindhoven en Helmond. Deze zorg bestaat uit huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging aan huis. En dat doen we uitstekend! Cliënten beoordelen deze zorg dan ook met een 9,1 (ZorgkaartNederland).

Het geheim? Simpel: Goede zorg voor cliënten begint met goed zorgen voor je medewerkers, aldus Philip van Hout.

Samen met 200 collega’s verdeeld over meerdere wijkteams heerst een gezellige en leuke sfeer. Dit is de belangrijkste pijler voor de prijs ‘Beste werkgever 2019-2020‘. En om die sfeer te behouden plannen we tenminste 4 organisatie uitjes per jaar. Daarnaast geven medewerkers aan zich gewaardeerd te voelen door de werkgever. Er is nauw contact tussen de collega’s en managers hebben we niet.
Ook ontvangt iedereen een goed salaris en wordt gekeken naar voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanaf niveau 3 zijn zeer voordelige auto’s van de zaak beschikbaar met tankpas, maar ook scooters, tablets, en werktelefoons met onbeperkt internet en bellen.

Een ander belangrijk punt zijn de doorgroeimogelijkheden. Deze doorgroeimogelijkheden worden ook gestimuleerd door onze eigen interne en wettelijk erkende CREBO opleidingen. Zo kan iedereen die door wil groeien gratis een van onze interne opleiding volgen: Helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of MBO verpleegkunde niveau 4. Wil je daarna nog verder doorgroeien door bijvoorbeeld een HBO studie te volgen? Ook die betalen we voor je onder voorwaarden.

Kies je voor het werken in de Thuiszorg dan kies je voor baangarantie! Het aantal ouderen neemt toe, maar het aantal ligdagen in het ziekenhuis neemt af. Er zullen dus steeds meer mensen met gezondheidsproblemen zorg nodig hebben in de thuissituatie. Mensen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving. Medewerkers van Breederzorg doen hun uiterste best om dat mogelijk te maken.

Onderstaande video geeft het sollicitatieproces bij Breederzorg schematisch weer


Menu