bel gratis v3
wcwp bw 2022 2
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Thuiszorg in Eindhoven

Het aanvragen van thuiszorg in Eindhoven kan best een grote stap zijn. Breederzorg Thuiszorg begrijpt dit maar al te goed! Het is niet voor niets, dat onze vriendelijke collega’s uw zelfstandigheid koesteren. Alledaagse taken in uw persoonlijke verzorging of huishouden die u zelf uit kunt voeren, ontnemen we u niet. Integendeel, we stimuleren u in uw zelfstandigheid! Wat we wel doen, is hulp bieden bij de taken waar u dit van ons wenst. Het voornaamste doel hiervan is om u zo lang mogelijk op uw vertrouwde plek te laten wonen. U heeft er uw vrienden en familie in de buurt, u kent de route naar uw vaste supermarkt, enzovoorts. Een verhuizing naar een verzorgingshuis is niet waar u momenteel aan wilt denken.

Bent u op zoek naar thuiszorg in Eindhoven voor iemand in uw omgeving? In dat geval adviseert Breederzorg Thuiszorg u graag over de mogelijkheden die we uw dierbare, een vriend of bijvoorbeeld kennis kunnen bieden. Dit doen we altijd in samenspraak met de cliënt, om deze zo diens zelfstandigheid te behouden.

Diverse vormen van thuiszorg in Eindhoven

Thuiszorg in Eindhoven kent verschillende vormen. Hulp die uw buurman nodig heeft, hoeft u wellicht niet van de thuiszorg. Andersom wenst u mogelijk hulp bij taken, die de buurman zelf uitvoert. Breederzorg Thuiszorg biedt u altijd hulp op maat aan! Vooraf inventariseren we de taken waarbij u onze hulp wenst, om op basis daarvan tot een plan voor de toekomst te komen. Wilt u hulp bij uw persoonlijke verzorging? Kunt u onze hulp goed gebruiken bij het uitvoeren van huishoudelijke taken? Bent u wellicht op zoek naar een luisterend oor? In ieder van deze situaties kunnen onze vriendelijke hulpen aan huis u op weg helpen.

Taken die we op ons kunnen nemen zijn het schoonmaken van uw woonkamer, het reinigen van de badkamer en bijvoorbeeld het opmaken van uw bed. Het zijn taken die u mogelijk steeds meer moeite kosten. Ook helpen we u aan het begin van de dag om een verfrissende douche te nemen en uzelf aan te kleden. Zo begint u vol energie aan de nieuwe dag!

Thuiszorg in Eindhoven aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar de wijze waarop we u thuiszorg in Eindhoven aan kunnen bieden? Wilt u meer weten over de kosten van thuiszorg in Eindhoven? In dergelijke situaties adviseren we u graag persoonlijk. Ieders wensen en situatie is anders! Ook bij de aanvraag van thuiszorg in Eindhoven kunnen we u, geheel kosteloos, helpen. Het is soms even zoeken, waar u moet zijn voor de aanvraag van professionele thuiszorg. Is de Wet maatschappelijke ondersteuning op u van toepassing? Welke vergoeding kunt u krijgen voor de bekostiging van uw thuiszorg in Eindhoven? Enzovoorts.

Over het algemeen bestaat het aanvragen van hulp aan huis uit vier stappen. We zetten ze kort voor u op een rijtje:

  • Stap 1: uitzoeken op welke wijze u de thuiszorg aan kunt vragen;
  • Stap 2: het indienen van uw aanvraagformulier bij de betreffende instantie;
  • Stap 3: indicatie van Breederzorg Thuiszorg;
  • Stap 4: de uitvoering van de thuiszorg en een evaluatie.

Wenst u op korte termijn hulp? Vraag persoonlijk advies aan via onze website, of telefonisch op het telefoonnummer 0413 – 25 94 41.