bel gratis v3
wcwp bw 2022 2
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Thuiszorg in de regio Helmond

Als u de zorg van uzelf of uw partner/familielid niet meer aan kunt, betekent dat niet automatisch een opname in een verzorgingshuis. Ten minste dat vinden wij van Breederzorg.

Mocht u zorg nodig hebben dan is het fijn dat er mensen voor u thuis in de regio Helmond klaar staan. U voelt zich nu eenmaal beter in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarom doen medewerkers van Breederzorg thuiszorg hun uiterste best ervoor te zorgen dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Ze koesteren uw zelfstandigheid, maar springen graag bij waar het nodig is.

Breederzorg biedt kwalitatieve zorg aan huis

Breederzorg onderscheidt zich door de nadruk te leggen op kwaliteit en individuele aandacht. Wij werken in kleine betrokken teams en verlenen zorg passend bij de wensen, situatie en mogelijkheden van de cliënt.

Onze missie & visie: Zorg verlenen zoals je deze zou wensen voor je eigen vader, moeder of partner.

Thuiszorg aanvragen in Helmond

Er zijn verschillende wegen te bewandelen voor het aanvragen van thuiszorg in Helmond. Ziet u soms door de bomen het bos niet meer? U bent niet de enige! Voor al uw zorgvragen kunt u contact met ons opnemen via 0413-25 94 41. Wij helpen u kosteloos.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we de procedure van het aanvragen van zorg uitgelegd. Op onze thuiszorg pagina gaan wij in op alle stappen die u moet doorlopen om thuiszorg aan te vragen. In het kort verloopt een process als volgt:

  1. Waar vraag ik thuiszorg aan?
  2. Verloop aanvraag
  3. Indicatie binnen Breederzorg
  4. Uitvoering & evaluatie

Komt u uit de regio Helmond en bent u op zoek naar een aanvraag voor huishoudelijk hulp / ondersteunende begeleiding? Dan verloopt dat gemiddeld gezien in 3 stappen:

  1. Aanvraag beschikking
  2. Beschikking binnen Breederzorg
  3. Uitvoering & evaluatie

Naast de uitleg van de procedure schetsen wij ook een beeld van de eventuele kosten van thuiszorg in Helmond.

Klik op de onderstaande knop om persoonlijke of verpleegkundige zorg aan te vragen in regio Helmond. Of klik hier voor meer uitleg over thuiszorg en de procedure.