bel gratis v3
wcwp bw 2022 2
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Wijkverpleging aanvragen regio Oss/Uden en Veghel

Bij direct wijkzorg aanvragen en aanvragen als verwijzer moet deze link: https://iedereenzorgt.nl/

Per 1 juli 2024 doet Breederzorg mee het project ´Iedereenzorgt´. Dit betekent dat het aanvragen van zorg vanaf die tijd net wat anders zal gaan. Hieronder kunt u lezen wat er is veranderd.

Aanvragen geplande wijkzorg
U wilt wijkzorg aanvragen voor uzelf of een cliënt. Dat kan voortaan eenvoudig digitaal via een centraal aanvraagpunt op iedereenzorgt.nl voor heel Noordoost-Brabant.

Via dit centraal aanvraagpunt kunt u geplande wijkzorg aanvragen. Daarmee worden taken en handelingen bedoeld waarvoor verpleegkundige deskundigheid en vaardigheden nodig zijn.

Ook kunt u ondersteuning aanvragen bij de persoonlijke verzorging, zoals aankleden, wassen en douchen, wanneer ondersteuning uit de directe omgeving of het gebruik van hulpmiddelen ontoereikend zijn. U kunt via het centraal aanvraagpunt geen huishoudelijke ondersteuning aanvragen.

Direct wijkzorg aanvragen

Aanvragen als verwijzer

Hoe werkt het?
Via het gezamenlijk aanvraagpunt bekijken de wijkteams in de buurt met elkaar wie de aanvraag oppakt. Dit gebeurt op basis van beschikbaarheid en expertise in de teams en uw eventuele voorkeur voor een zorgaanbieder. De wijkverpleegkundige van het team dat uw aanvraag behandelt, neemt vervolgens contact met u op. Heeft u hulp nodig bij het digitaal aanvragen? Vraag dan ondersteuning aan iemand uit uw omgeving of neem contact met ons op via 0800-1232.